De ontdekkingsreis van WW naar ZZP. Denk je er serieus over na als zelfstandige te starten? Heb je misschien zelfs al de eerste stappen daartoe gezet? Dan is deze bijeenkomst voor jou!

donderdag
4 juni
10:00 – 12:30
Buurtcentrum “SamenMetDeBuurt”
Bernadottelaan 140
2037 GV Haarlem

Senior loopbaanadviseur en -trainer Jules Frenay werd in 2013 ook werkzoekend en besloot (weer) voor zichzelf te beginnen. Onlangs publiceerde hij hierover een artikel in vakblad LoopbaanVisie. In deze bijeenkomst deelt hij graag zijn eigen ervaringen, met alle plussen en minnen die daarbij horen.
We bieden je de gelegenheid om met Jules als ervaringsdeskundige en met elkaar van gedachten te wisselen. Loop je ergens tegenaan, twijfel je hoe nu verder? Heb je misschien al eerste successen te delen? Dan ben je van harte welkom.
Weet wel dat het in deze sessie niet gaat over de regels van het UWV rondom het opstarten als ZZP; daarvoor verwijzen we je graag naar je UWV-contactpersoon.

De bedoeling is dat we van elkaar kunnen leren. We verwachten daarom van je dat je minimaal één concrete vraag en één concrete tip/suggestie meeneemt om aan de groep voor te leggen. Haal er zoveel mogelijk uit en bereid meer voor!

Er is maximaal ruimte voor 10 personen. Schrijf je dus snel in!

De Broekriem Haarlem