Goede sollicitatiebrief schrijven haarlem ?

Trainingen en workshops

Als lid van Het is Netwerken kun je je inschrijven voor verschillende workshops. De kosten zijn € 7,50 per workshop die je bij binnenkomst betaalt. We kijken eerst hoeveel belangstelling er is voor de workshops. Na inschrijving krijg je informatie over de datum en locatie. Je kunt daarna je inschrijving definitief bevestigen. Dit najaar biedt het Ontwikkelhuis de volgende trainingen en workshops aan. Heb je interesse in een workshop?Laat het ons weten. Zodra er een plek vrij is, krijg je bericht.

Aamelden kan alleen via  de website van HetIsNetwerken.nu 

HetisNetWerken buurtcentrum samenmetdebuurt Haarlem

HetisNetWerken buurtcentrum samenmetdebuurt Haarlem

 

 

 

 

 

 

 

 

Workshop “Overtuig je potentiële nieuwe werkgever met je brief!”

Wil je ook dat jouw brief eruit springt en bovenop de stapel komt te liggen zodat je uitgenodigd wordt om jezelf tijdens een gesprek te kunnen presenteren? Deze workshop is voor iedereen die graag zijn of haar manier van sollicitatiebrieven schrijven wil verbeteren om selecteurs eens flink te prikkelen.

1 december 09.30 – 12.30 uur in Buurthuis Samenmetdebuurt, Haarlem

 

 

Workshop “Overtuigend sollictatiegesprekken voeren”
Als je solliciteert wil je natuurlijk zo goed mogelijk overkomen. En het is logisch dat je dan zenuwachtig bent. Dat herken je vast. Een goede voorbereiding kan je helpen om je zenuwen onder controle te krijgen. Wil je graag leren wat tijdens een sollicitatiegesprek van jou als sollicitant wordt verwacht of je kennis hierover opfrissen? Tijdens deze workshop ga je daarmee aan de slag door feedback te geven en te ontvangen.

8 december 09.30 – 12.30 uur in Buurthuis Samenmetdebuurt, Haarlem

10 december van 09.30 – 12.30 in Buurthuis Samenmetdebuurt, Haarlem