Workshop Assessment Center Selectie Methode Haarlem 12 mei 2015

Trainingen en workshops 12 mei / 28 mei 2015

Workshop Assessment Center Selectie Methode
In veel sollicitatieprocedures wordt gebruik gemaakt van een Assesment om de juiste kandidaat te selecteren. Jack van Minden gaat in deze workshop dieper in op de Assessment Center Selectie Methode. Wil jij je goed voorbereiden op een assessment en weten wat je dan te wachten staat? Schrijf je dan snel in!

Opzet van de workshop
Je krijgt informatie over de opzet van een Assessment Center Selectie Methode en de rol van het rollenspel daarin. Daarna ga je praktisch aan de slag met een rollenspel: manager versus medewerker.

Datum: dinsdag 12 mei 2015 van 10.00 tot 12.00 uur.

Locatie: Buurtcentum SamenMetDeBuurt, Bernadottelaan 140, Haarlem-Schalkwijk.

Kosten: € 7,50 (inclusief koffie of thee). .

Inschrijven: Heb jij zin in deze praktische workshop die je voorbereidt op een assessment? Schrijf je dan snel in via info@hetisnetwerken.nu

Over Jack van Minden
Jack van Minden is directeur van Psychom in Amstelveen, een adviesbureau dat zich bezighoudt met allerlei facetten van loopbaanplanning en training. Bekende diensten zijn testtraining en assessmenttraining, succesvolle salarisonderhandelingen, carrière counseling en coaching.
Hij is auteur van onder andere de boeken: Alles over psychologische tests, Alles over assessment centers, Alles over solliciteren op internet en Alles over loopbaanplanning.

 

zie ook www.hetisnetwerken.nu

 

============================================

 

 

Workshop Linkedin voor gevorderden
Ook in een krappe arbeidsmarkt is het mogelijk om je droombaan te vinden met inzet van social media. Deze workshop is gericht op pro-actief gebruik van Linkedin.
In plaats van afwachten ga je actief achter je nieuwe baan aan. Je probeert al aanwezig te zijn voordat de vacature überhaupt wordt geplaatst. Zo voorkom je dat je de concurrentie moet aangaan met tientallen en soms honderden mede-kandidaten. In een snel veranderende wereld is dat de manier om aan een baan te komen en op te vallen.
De workshop is bedoeld voor deelnemers met een Linkedinprofiel en al enige ervaring met social media.

Datum: donderdag 28 mei 2015 van 9.30 tot 12.00 uur.

Locatie: De Kas, Bernadottelaan 199A, Haarlem-Schalkwijk.

Kosten: € 7,50 inclusief koffie/thee.

Inschrijven: Heb jij zin in deze actieve Linkedinworkshop? Schrijf je dan vóór 12 mei snel in via info@hetisnetwerken.nu Er is plaats voor 8 deelnemers.

Over Michel Ranzijn
Michel Ranzijn is sinds 1997 actief als projectmanager voor internetbedrijven. Hij heeft voor verschillende bedrijven en groepen workshops gegeven over het gebruik van digitale en sociale media. Michel staat voor origineel, toepasbaar en creatief denken.