uitnodiging ! Loopbaanbeurs “Ben JIJ al begonnen?” op 26 juni voor scholieren, studenten en jonge starters.

15 studenten van Dream2Work organiseren

 

De Loopbaanbeurs “Ben JIJ al begonnen?” op 26 juni voor scholieren, studenten en jonge starters.  De beurs duurt van 15:30 tot 19:30 en wordt gehouden aan de Bernadottelaan 140 in Haarlem. Het uitgebreide programma staat op de website www.dream2work.com

Flyer beurs 26 juni definitief

Ervaringen delen Op de beurs delen 15 studenten hun eigen ervaringen en bieden activiteiten waarmee ze laten zien hoe je door betere studie- en werkkeuzes verder kan komen. Het gaat o.a. over je kwaliteiten kennen, werkervaring opdoen, een netwerk opbouwen, nadenken of je een bijbaan wilt of voor jezelf wilt beginnen. Je komt alleen maar achter je talent en je eigen droom als je er mee “bezig” bent, doen dus! Op de beurs zijn ook jonge en oudere ondernemers aanwezig om mee te speeddaten. Zij geven je tips hoe je met kleine stappen voor jezelf kunt beginnen maar ook over de belastingen waar je mee te maken krijgt. Jongeren die na de zomer meer hulp van Dream2Work willen, kunnen zich inschrijven.

Houding van jongeren De beurs laat het resultaat zien van het onderzoek door jongeren waarin zij twee jaar lang met studerende en werkzoekende jongeren bespraken wat zij zelf denken nodig te hebben om verder te komen. Wonderbaarlijk genoeg sluit de uitkomst exact aan bij de kanttekeningen die het bedrijfsleven heeft over houding en gedrag van jongeren. Op de beurs wordt ook uitgelegd waarom social media voor prestatie-angst bij jongeren zorgt en waarom jongeren van nu meer praktijkervaring en praktische hulp nodig hebben. Jongeren hebben ideeën genoeg, maar hoe geef je ze vorm?

Ook andere belangstellenden zijn welkom. Na de beurs gaat Dream2Work een Denktank starten van mensen die mee willen denken hoe de dromen van jongeren beter gerealiseerd kunnen worden.

Bijlage: flyer Loopbaanbeurs en foto van jongeren Dream2Work in gesprek met Ondernemers uit Schalkwijk (fotografie Studio Moné uit Haarlem)

Groeten,

Jolanda van Duin
ondernemend verbinder in werken en leren
Aanjager Dream2Work Haarlem

Heeft u nog vragen? Ik ben bereikbaar op telefoon: 06-12950714

Dream2Work Haarlem

Dream2Work Haarlem

Telefoon: 06-851 610 68